Ändra en mall
Ta bort en mall
Öppna mallen och klicka på Ta bort mall längst ned till vänster.
Klicka på Ta bort mall en gång till för att bekräfta.
Bra att veta
Uppdrag som har använt mallen behåller det de fick från den, både när du ändrar och när du tar bort den.
Vill du ge en tjänst det nya innehållet byter du mall på tjänsten. Se Använd en tjänstemall på ett uppdrag.
Mallar som delas från en central kan du se men inte ändra.



