Endre en mal
Slett en mal
Godt å vite
Oppdrag som har brukt malen, beholder det de fikk fra den, både når du endrer og når du sletter.
Vil du gi en tjeneste det nye innholdet, bytter du mal på tjenesten. Se Bruk en tjenestemal på et oppdrag.
Maler som er delt fra en sentral, kan du se, men ikke endre.



