Steg 1: Navigera till Användaradministration
Gå till "Inställningar" i huvudmenyn.
Välj "Användare".
Steg 2: Hitta och ta bort användaren
Hitta användaren du vill ta bort i listan över användare.
Klicka på (...) bredvid användaren.
Välj "Ta bort användare".
Steg 3: Lägg till användaren igen (om nödvändigt)
Om användaren ska läggas till på nytt måste du bjuda in användaren igen via "Admin" > "Användare" och sedan klicka på "+ Bjud in användare".
Viktig information:
Data behålls: All data användaren har skapat (som tjänster och kassaavstämningar) kommer fortfarande att vara tillgänglig och kommer att ha användarens namn på sig.
Förlust av åtkomst: Användaren kommer inte längre att ha tillgång till Assist och visas inte längre i listor över förare eller användare.

